Sunday, December 26, 2010

Svømning

 
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa
Clement går til svømning på andet år.

Det går fint. Det er nemt for ham, forlyder det hver tirsdag aften, når han er færdig kl. 18. Jeg synes, det er fint, at det er nemt for ham. Jeg vil gerne have at han føler sig sikker på at han kan og ikke nervøs i vandet for det, han ikke kan endnu.

Gruppebilledet er han ikke på, det er hans klasselærer fra sidste år, som også tog børnene med i svømmehallen en gang om ugen det meste af året. Jeg var med for at hjælpe med især påklædning efter badet, og fandt det interessant at iagttage dynamikken mellem hende og børnene.

Hun tog sig af en fjerdedel, en anden lærer tog en anden fjerdedel og to svømmelærere tog sig af den sidste halvdel. Det var en super oplevelse at se hende med børnene. Clement taler stadig om hende, han mener, at Sylvie, mme Gorguet, er verdensmester i at lære børnene at læse, eller i hvert fald Frankrig, eller la Marne (vores departement).

Sidste skoledag holdt vi en lille fest, hvor vi inviterede hele klassen, deres forældre, søskende og læreren fra Maternelle, Brigitte, hendes pædagogmedhjælper, Pascale, og så Sylvie Gorguet. Helt fantastisk forærede Clement hende sin Bateau a l'eau. Et ret flot træskib, han selv har limet og banket sammen, og det var jeg faktisk ret imponeret over. At han helt selv fandt på at give et rigtigt fint projekt, han selv har ordnet, og på 100% eget initiativ.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home